latinica  ћирилица
23/11/2020 |  15:43 ⇒ 15:44 | Autor: Nezavisne

Klop bjesnio pa cenzurisan

Menadžer Liverpula Јirgen Klop oštro je kritikovao TV kuće zbog prenatrpanog rasporeda.

Nijemac je, poslije pobjede nad Lesterom (3:0) u Premijer ligi, iskoristio da upozori na to što se zbog čestih utakmicama igrači povređuju i troše.

To je najbolje na svojoj koži osjetio aktuelni šampion Engleske jer mu je skoro pola tima povrijeđeno.

Klop smatra da je nehumano da se igra u ovakvom ritmu, kada se još pogledaju utakmice reprezentacija, i napadao televizijske kuće Skaj sport i BT sport.

- Znam da vas u TV kućama nije briga za to, to i jeste problem. Ako se vi i BT sport ne dogovorite, mi smo svi gotovi. Ako nastavimo da igramo srijedom i četvrtkom, a vikendom u Premijer ligi, nisam siguran da ćemo sezonu završiti sa 11 zdravih igrača. Nije vas briga - ponavljao je Klop u izjavi za Skaj sport.

Da sve dobije jaču notu, Skaj nije objavio tu njegovu izjavu.

- Ne govorim ovo samo zbog nas, Liverpula, nego zbog svih igrača. Igrača Engleske koji sljedećeg ljeta predstavljaju svoju zemlju na EURO. Čini se da je za vikend Saka povrijedio koljeno, a prije toga je tri utakmice igrao za Englesku - rekao je.

Upitan je i za sistem rotacije, ali je Klop imao spreman odgovor.

- Koga da rotiram? Ostala su mi samo djeca. Koje to igrače - poručio je, a onda nastavio u istom tonu.

- Ako mi neko još jednom spomene televizijska prava, stvarno ću poludjeti. Treba poštovati potpisane ugovore s televizijskim kućama, ali oni nisu napravljeni ni potpisani za korona sezone. Svi moramo da se prilagodimo novoj situaciji, pa tako i sada tu pričamo s maskama. Sve se promijenilo, život se promijenio, samo isti ostaju ugovori s televizijskim kućama, koje na svaki prigovor odgovaraju 'To je naše i mi to ne puštamo. Molim?! - oštar je bio.