latinica  ћирилица
24/11/2020 |  08:45 ⇒ 08:45 | Autor: Agencije

Filipovski: Nismo imali sreće

Trener košarkaša Partizana Sašo Filipovski poslije poraza od Crvene zvezde u 8. kolu ABA lige nije imao šta da zamjeri svojim igračima. Konstatovao je da su igrači dali svoj maksimum i da se sada treba posvetiti daljem individualnom radu.

Košarkaši Partizana poraženi su od vječitog rivala sa 86:85 poslije uzbudljive završnice u hali sportova "Ranko Žeravica", ali njihov trener nije bio nezadovoljan prikazanom igrom.

- Završnica poluvremena je bila onakva kakvu nismo željeli, ali moram da čestitam igračima koji su se borili. Zvezda je stalno vodila, ali smo se borili i došli smo do prilike da pobijedimo. Ostavili smo srce na terenu, imali smo dobru priliku. Naredni period treba da iskoristimo za individualan rad, da budemo što bolji i da saniramo povrede kojih zaista imamo previše - rekao je Filipovski na konferenciji poslije meča.

Partizan je preko Kodi Milera-Mekintajera imao šansu za trijumf, ali šut američkog košarkaša nije završio u košu, a Filipovski je upitan i da prokomentariše taj posljednji napad.

- Odigrali smo po dogovoru. Prvo da zaustavimo njihov napad i da vidimo da li nam treba šut za dva ili za tri. Kodi je imao zadatak da napadne iz tranzicije. Probio je, imao je dobar flouter šut. Šut je bio na mjestu, samo lopta nije ušla - zaključio je Filipovski.