latinica  ћирилица
08/01/2021 |  12:46 ⇒ 12:51 | Autor: TANЈUG

Partizan počeo pripreme, Stanojević prozvao 36 igrača

Fudbaleri Partizana počeli su danas pripreme za proljećni dio sezone, a treneru Aleksandru Stanojeviću javilo se 36 igrača, uključujući i povratnika iz Voždovca Marka Živkovića.
Partizan počeo pripreme (foto: partizan/M.T) -
Partizan počeo pripreme (foto: partizan/M.T)

Strani igrači će se priključiti u ponedjeljak, osim Makija Banjaka, koji je već stigao u Beograd i Žana Kristofa Bajbeka, koji sa pripremama počinje u subotu.

Na spisku se našlo 36 igrača: Vladimir Stojković, Aleksandar Popović, Nemanja Stevanović, Filip Holender, Nikola Štulić, Žan Kristof Bajbek, Miloš Јojić, Nikola Јović, Filip Stevanović, Bibras Natho, Sejduba Suma, Denis Stojković, Takuma Asano, Lazar Marković, Nikola Čolić, Aleksandar Šćekić, Milan Smiljanić, Saša Zdjelar, Lazar Pavlović, Slobodan Urošević, Ivan Obradović, Rajko Brežančić, Igor Vujačić, Bojan Ostojić, Svetozar Marković, Maki Banjak, Aleksandar Miljković, Aleksandar Lutovac, Marko Živković, Mihajlo Petković, Vanja Vlahović, Marko Milovanović, Samed Baždar, Lazar Savković i Periša Pešukić.

Stanojević je pozdravio crno-bijele fudbalere i istakao da mu je drago što na početku priprema može da računa na veliki broj mladih igrača.

- Drago mi je da smo opet zajedno. Ne znam kada je u poslednje vreme bilo 10-11 igrača iz omladinske škole. To je s jedne strane lijepo, a s druge obavezujuće za vas, za sve nas, da znate šta znači nositi dres Partizana. Svi ovde treba da znamo šta je Partizan i da osećate zahvalnost što ste deo ove priče - rekao je Stanojević na SC Teleoptik.