latinica  ћирилица
18/01/2021 |  15:40 ⇒ 15:44 | Autor: Agencije

Јović podijelio Španiju: Mediji brane Zidana, navijači Srbina!

Mediji su odlučili da stanu na stranu trenera Zinedina Zidana u slučaju "Јović" i koliko god da navijači smatrali da je Јović zaslužio veću minutažu, sedma sila je neumorna.

Kolumnista španske "Marke" počeo je svoj tekst pitanjem:

- Da li zaista mislite da bi Real Madrid pustio Јovića da ide, a toliko im fale golovi - napisano je u kolumni.

Golovi Luke Јovića u dresu Frankfurta su bile vijest dana.

Srbin je novom-starom klubu za pola sata na terenu u Bundesligi postigao isti broj golova kao za prethodnih godinu i po dana u Real Madridu.

Podatak koji čudi navijače Reala, ako se uzme u obzir da je Luka Јović plaćen 60 miliona evra! A svi se pitaju zašto Јoviću nije pružena bolja šansa, odnosno veća minutaža!

Kritikuju mnogi Zinedina Zidana što je Јoviću dao prostor od tek 1.014 minuta, na 32 utakmice, poručivši da je partija protiv Šalkea dokaz da je pogriješio, međutim ima i onih koji su stali u odbranu trenera Real Madrida.

Marka piše:

- Јović je dao isti broj golova za Frankfurt za 28 minuta kao za godinu i po dana u Real Madridu, a svi pričaju samo o jednoj stvari: Ko je trener koji Јoviću nije dao šansu u Madridu? Oni koji ga kleveću samo u njemu vide krivca, a ne u Luki Јoviću. Vidite, da je Zidan vidio efikasnost kod Јovića, uvjeravam vas da bi igrao više minuta. I tako bi mali možda dao koji gol više - napisao je španski kolumnista i dodao:

- To što se Јović upisao na listu strelaca u Bundesligi je odlična vijest za Real pošto s njima ima dugogodišnji ugovor - podsjeća autor i kritikuje Ajntraht zbog poruka na društvenim mrežama.

- Јović nikoga još nije ubijedio. Da li zaista mislite da bi Real Madrid pustio Јovića da ide, a toliko im fale golovi? Takođe, nadam se da ovo nije fatamorgana. Bilo bi loše za sve tri strane. Dva gola, od kojih jedan sjajan, samo su posljedica niza faktora zbog kojih ni za milimetar nisam promijenio mišljenje o igraču i njegovom učinku kod Zidana, ostaje mu još šest mjeseci da se dokazuje - zaključio je kolumnista Moratalja.