latinica  ћирилица
27/02/2021 |  10:21 ⇒ 17:29 | Autor: SRNA

Danas igraju košarkaši Zadra i Partizana, te Cedevite i FMP

Pobjedom Košarkaškog kluba "Mornar" nad KK "Krkom" otvoreno je 19. kolo regionalne košarkaške ABA lige, a danas se očekuju dvije utakmice između KK "Zadar" i KK "Partizan" i KK "Cedevita Olimpija" i KK "FMP".
ABA liga - Foto: RTRS
ABA ligaFoto: RTRS

KK "Mornar" je svoje rivale sinoć pobjedio rezultatom 80:61.

Danas će od 17.00 časova igrati KK "Zadar" protiv "Partizana", a dva časa kasnije na teren će izaći KK "Cedevita Olimpija" i "FMP".

Veliki derbi se igra sutra u 21.00 čas gdje će ekipa KK "Igokee" protiv podgoričkog kluba "Budućnost" braniti čelo tabele na kom se nalaze.

Oba sastava imaju po tri poraza do sada, s tim što KK "Budućnost" ima dvije utakmice manje.

Tim Dragana Bajića već je pobjeđivao ove sezone na terenu i KK "Zvezdu" i "Partizan", pa je logično da prisutan veliki optimizam i pred duel sa još jednim velikanom regionalne košarke.

Sutra u podne igraju KK "Mega" i čačanski KK "Borac", a prije duela u Aleksandrovcu, KK "Cibona" i KK "Split" će odigrati veliki hrvatski derbi od 19.00 časova.

KK "Crvena zvezda" ovog vikenda ima pauzu, jer je KK "Primorska iz Kopra" odustala od takmičenja, pa će do kraja sezone svaki njihov meč biti registrovan službenim rezultatom 20:0 u korist protivnika.