latinica  ћирилица
15/04/2021 |  10:22 ⇒ 10:42 | Autor: SRNA

Kakvo nas vrijeme očekuje za vikend?

U Republici Srpskoj za vikend će biti pretežno oblačno sa slabom kišom, a na planinama sa susnježicom i snijegom.
Oblačno - Foto: RTRS
OblačnoFoto: RTRS

Najviša temperatura vazduha biće od četiri do devet, na sjeveru oko 11 stepeni Celzijusovih, podaci su Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

U subotu, 17. aprila, jutro će biti pretežno oblačno, na jugu sa slabom kišom, tokom dana sa slabim padavinama u cijeloj zemlji, od juga ka sjeveru i u nižim krajevima kiša, u višim predjelima i na planinama sa susnežicom i snijegom.

Јutarnja temperatura vazduha biće od jedan do šest, na planinama od minus dva stepena, a najviša dnevna od četiri do devet, na sjeveru oko 11, na planinama od nula stepeni Celzijusovih.

U nedjelju, 18. aprila, biće kišovito, u višim krajevima i na planinama sa susnježicom i snijegom, dok će na jugu biti suvo. Uveče se očekuje prestanak padavina.

Јutarnja temperatura vazduha biće od jedan do šest, na planinama od minus dva, a najviša dnevna od tri do osam, na jugu oko 10 stepeni, na planinama od jedan stepen Celzijusov.

U ponedjeljak, 19. aprila, biće oblačno, mjestimično sa slabom kišom u nižim krajevima na sjeveru, a u ostalim predjelima suvo.

Јutarnja temperatura vazduha biće od jedan do šest stepeni, na planinama od minus dva stepena, a najviša dnevna od četiri do 10, na jugu oko 14, na planinama od jednog stepena Celzijusova.