latinica  ћирилица
23/04/2021 |  15:21 ⇒ 15:23 | Autor: Mondo

Pravi se TV serija o Mihajlovićevom životu

Nevjerovatna životna priča srpskog fudbalera i trenera Siniše Mihajlovića biće ekranizovana, Italijani žele da naprave seriju!

Scenario će počivati na njegovoj autobiografskoj knjizi "Utakmica života", a zanimljivo je da će biti dve - dokumentarna i igrana.

Navodno, glavni kandidat da u igranoj seriji tumači lik Sinišu Mihajlovića je jedan od popularnijih italijanskih glumaca Pjerfrančesko Farvino (51), za koga Italijani kažu da čak i liči na njega. Pregovori su u toku, a potrebno je još samo Miha da kaže, da.

- Siniša je oduševljen tom idejom, cijela njegova životna priča je sjajan osnov za scenario. Razmišljamo i o glumcu koji bi mogao da igra i već imamo rješenje - navodi izvor "Mesađera".

Favino je glumio u više od 50 filmova i serija ("Noć u muzeju", "Trka života"...), a vidjećemo kako će se snaći kao Mihajlović.

Životna priča Siniše Mihajlovića počela je u Borovu. Osvojio je šampionsku titulu sa Vojvodinom, bio prvak Evrope sa Zvezdom, potom je otišao u Italiju i ušao u legendu. Pobjedio je i u najvažnijoj bitki - za život - pošto se oporavio nakon leukemije.