latinica  ћирилица
11/06/2021 |  17:03 ⇒ 17:09 | Autor: RTRS

Višković: Zahvalnost za podršku koju Ruska Federacija pruža Srpskoj

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković uputio je čestitku ambasadoru Ruske Federacije u BiH Igoru Kalabuhovu povodom 12. juna - Nacionalnog dana Rusije i izrazio uvjerenje da će bratske, kulturne i duhovne veze ruskog i srpskog naroda u vremenu koje dolazi biti još snažnije.
Radovan Višković - Foto: RTRS
Radovan ViškovićFoto: RTRS

- U ime Vlade Republike Srpske i svoje ime, Vama, rukovodstvu Ruske Federacije i svim građanima bratske Rusije upućujem najsrdačnije čestitke povodom 12. juna - Nacionalnog dana Rusije - naveo je Višković.

Višković je, sa iskrenom željom da Ruska Federacija nastavi da se kreće putem ekonomskog i svakog drugog prosperiteta, svim njenim građanima poželio napredak na svim poljima, uspjeh i blagostanje.

Premijer Srpske izrazio je duboku zahvalnost za podršku koju Ruska Federacija pruža Republici Srpskoj i srpskom narodu, te istakao da je siguran sam da će bratske, kulturne i duhovne veze ruskog i srpskog naroda u vremenu koje dolazi biti još snažnije.

- Uz uvjerenje da će Republika Srpska i Ruska Federacija nastaviti da jačaju iskreno prijateljstvo i saradnju na svim poljima, još jednom Vam najsrdačnije čestitam 12. jun - Nacionalni dan Rusije - navedeno je u čestitki.