X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
Italijanska mlada
TV novela
Italijanska mlada
13:00
NA PROGRAMU
PONUTOSRIČETPETSUBNED
O EMISIЈI
Italijanska mlada

ITALIЈANSKA MLADA pon/pet 13.00

MUCHACHA ITALIANA VIENE A CASARSE -  serija, 172. epizode

Godina: 2014-2015

Zemlja: Meksiko

Žanr: telenovela

Forma: serija

Autor: Delia González Márquez

Uloge: Livia Brito, José Ron, Isela Vega, Enrique Rocha...

Fjorela je italijanska mlada devojka, romantična i veliki sanjar. Ipak, morala je da preuzme odgovornost za svoju porodicu. Kao dijete pretrpjela je gubitak majke, pa je morala da se brine o svojoj sestri, koja ima srčano oboljenje i o svom ocu, koji ima upalu pluća. Radi i danju i noću kao čistačica da bi prehranila porodicu. Јednog dana, na dolasku kući zatiče oca na samrti.

Otac je zamolio svog starog poznanika Vitorija Dragonea, da pomogne njihovim kćerkama, kada umre.

Vitorio, koji ima 60 godina, nudi brak Fjoreli, ali joj šalje svoju sliku na kojoj je dosta mlađi. Fjorela odlučuje da otputuje u Meksiko kod njega, nadajući da će se udati i promijeniti svoj život. Međutim, kada stignu u Meksiko niz događaja spriječi je da pronađe Vitorija.

Fjorela počinje da radi za Tanju, i tu zatiče Pedra, Tanjinog dečka, koga je jednom slučajno srela u Italiji i maštala o udaji za njega. Nakon svađe Tanje i Pedra, Tanja doživi nesreću i umire, i Pedro sada mora da kupi Fjorelino ćutanje. Nudi joj novac, ali ona to odbija. Bez planiranja, i uprkos tome što nije spreman da se zaljubi, Pedro počinje da gaji osećanja prema Fjoreli, jer ona njegov život čini drugačijim. U isto vrijeme, Vitorio pronalazi Fjorelu i zahtijeva da ispuni dato obećanje da se uda za njega. Ali Fjorela i Pedro spremni su da se bore za svoju ljubav.

Redakcija: Dokumentarni i strani program