X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
Moja Јahorina
Zabavno-kolažna emisija
Moja Јahorina
10:00
NA PROGRAMU
PONUTOSRIČETPETSUBNED

O EMISIЈI
Moja Јahorina

LJeto na Јahorini je počelo!!!
Sezona je otvorena, mada poziv da posjetite ovaj planinski kompleks, nikada nije ni prestao. Ove godine, međutim, zbog svih ograničenja i okolnosti koje su nam nametnute usljed pandemije korona virusom, Јahorina bi više nego ikada trebalo da bude obavezna destinacija na našoj mapi putovanja. Zašto?! Zato što vam ekipa Olimpijskog centra Јahorina i ekipa Radio Televizije Republike Srpske, preporučuju da se ove godine umjesto u moru  - okupate u šumi! Kako?! Јednostavno - dovoljno je  samo da prošetate planinom, po mogućnosti minimum dva sata, a ona će vam, kako su to naučne studije dokazale, bogatao uzvratiti. Naučnici tvrde da dok šetamo šumom, mi ustvari uranjamo u njen imunološki sistem i na taj način se kupamo u imunitetu šume, a za nas to, između ostalog, znači i 50 posto više leukocita! Šuma nam, dakle, doslovno jača organizam i što je još važnije taj učinak traje i do dva mjeseca!
Razmislite - nije li to dovoljan razlog da ovog ljeta Јahorina bude i vaše more?!!!
Na ovoj planini od ove sezone u ponudi su i novi zabavni sadržaji, a kako to sve izgleda moći ćete vidjeti u našoj emisiji - Moja Јahorina. Voditeljski dvojac, Sanja Košarac i Nataša Petrović, sa svojim gostima provešće vas planinom i omogućiti vam da osjetite puls Јahorine.
Moja Јahorina, u programu Radio Televizije Republike Srpske, svake nedjelje od 10 časova. Zamijeni more za planinu - vidimo se na Јahorini!!!

Redakcija: Zabavni program