latinica  ћирилица
MAMA I TATA SE IGRAЈU RATA
MAMA I TATA SE IGRAЈU RATA
20:15
NA PROGRAMU
PONUTOSRIČETPETSUBNED
O EMISIЈI
MAMA I TATA SE IGRAЈU RATA

Mama i tata se igraju rata, serija

Termin: vikendom od 20.15 časova

Režija: Gordan Kičić

Scenario: Gordan Kičić, Vladimir Simić i Marko Manojlović


Uloge: Gordan Kičić, Nina Јanković, Lena Lazović, Nebojša Ilić, Vojin Ćetković

Serija Mama i tata se igraju rata prati junake koji su na pragu srednjih godina, fokusira se na onaj momenat njihovih života kada njihova „mladost” i sve iluzije kojih su se grčevito držali konačno ustupaju mjesto odlukama i obavezama koje zahtjevaju zrelost.


Taj proces zahtjeva preispitivanje, suočavanje sa samim sobom, to je bolan i otrežnjujući proces, ali istovremeno i urnebesno smiješan, pun izazova, pogrešnih i ispravnih odluka, baš kao i život sam.


Glavni akteri su supružnici Veljko i Јadranka, čiji brak nakon nekoliko godina ulazi u ozbiljnu krizu. Veljko je glumac koji još uvek čeka svoju veliku ulogu, a Јadranka je arhitektkinja koja nosi gotovo svu odgovornost njihovog zajedničkog života na svojim leđima. NJihova drama nastaje kada Јadranka saopšti Veljku da želi da se razvede od njega.


Nova pravila života u tranziciji utiču i na odnose u bračnoj zajednici čiji akteri ne sazrevaju na sličan način. U tom smislu je ova serija svedočanstvo o problemima sa kojima se suočavaju brojni mladi bračni parovi, što omogućava visok stepen identifikacije od strane gledalaca.

 

Redakcija: Zabavni program