latinica  ћирилица
31/12/2014 |  15:35 | Autor: RTRS

Novogodišnji program RTRS-a (VIDEO)

Bez obzira na to gdje slavili, u novu godinu svi želimo ući nasmijani i veseli. Radio televizija Republike Srpske staru godinu ispraća uz humor i muziku.

Za smijeh smo zadužili trojac Čvarkova, Boškića i Torbicu iz popularnog humrističkog serijala Državni posao.

Ovoga puta teme i dileme jednog autohtonog Lale, dođoša i predstavnika mlađe generacije, iz kancelarije glavnog arhivatora sele se u rodnu grudu Torbice, koju on stalno pominje u epizodama. Nova godina u Krajini za trojicu radnih kolega sada dobija novu dimenziju i stvaraju se novi zapleti.

Da li će Novu godinu dočekati opušteno ili će morati zasukati rukave, ko će imati ljubavnu avanturu, a ko će izvući deblji kraj, saznaćete ako u novogodišnjoj noći budete uz specijal epizodu serije Državni posao.

Uz humor se veže i muzika, a ove godine za dobre i poznate pjesme pobrinula su se domaća imena Biljana Matić Dizdar, Svetlana Vidović, Јosip Matić, Dragan Ćulum, Zorica Јaćimović uz pratnju orkestra Perice Јaćimovića.

I to nije sve, premijerno ćete imati priliku da na našem programu uživate uz pjesme Miligrama sa spektakularnog koncerta, nedavno održanog u beogradskoj Areni, a koji je režirao Mišo Kočić, reditelj RTRS.

U muzičkom dijelu najluđe noći podsjetićemo vas i na koncerte različitih žanrova koje smo snimali 2014. godine, poput grupa Galija i Frajle, Masima Savića, Cece, Miroslava Ilića.

Pola sata nakon ponoći uživaće filmofili uz filmski maraton.

Novogodišnji program od 18:45 časova možete pratiti na ovom linku