latinica  ћирилица
14/02/2015 |  14:01 | Autor: Agencije

Svadba od 20 miliona evra (FOTO)

Indijski milijarder Sandžaj Hindudža (50), čija je porodica jedna od najbogatijih u Velikoj Britaniji, napravio je trodnevnu raskošnu svadbu koja je koštala vrtoglavih 20 miliona evra

Ovom bogatom biznismenu su na svadbi pjevale DŽenifer Lopez i Nikol Šerzinger, a za angažovanje ove dvije zvijezde morao je da iskešira više od milion i po evra.

Spekuliše se da je samo DŽej Lo uzela oko 800.000 evra, što je otprilike njena tarifa za nastupe na privatnim događajima. Pored toga cijena sobe u kojoj je boravila je 4.500 evra za noć. Ni Nikol Šerzinger nije loše prošla, jer je poznato da njeni nastupi van Amerike koštaju od 300.000 do 600.000 evra.

Sandžaj je oženio dugogodišnju djevojku Anu Mahtani u jednom od najekskluzivnijih hotela u indijskom gradu Udajpuru. Na najspektakularnijem vjenčanju ikada održanom u toj zemlji bilo je kulinarskih đakonija iz najmanje 16 država, koje su pripremljene za čak 16.000 gostiju.

Na vjenčanju su bile najmoćniji i najbogatiji ljudi današnjice, a za njih je organizovan dolazak iz čitavog svijeta u 208 privatnih aviona. Za goste koji su sletili u Udajpur na aerodromu su bili spremni elitni modeli BMW, koji su samo ovom prilikom dopremljeni iz Mumbaja, a da bi stigli do glamuroznog hotela, u luci ih je čekalo 14 luksuzno dekorisanih brodova.

Dres kod je bio tradicionalni inijski, a gostima je prezentovana narodna muzika, da bi se kasnije tokom prve večeri pojavile svjetske zvijezde.

Inače, Sandžajeva porodica poznata je po ogromnim i preskupim svadbama. Tako su 1996. godine oženili tri sina, a na zajedničkoj svadbi je bilo nešto više od sto hiljada gostiju! Poslije 13 godina, 3009. su odlučili da pomognu rođaku u organizovanju venčanja i priredili mu zabavu za "samo" šest hiljada zvanica.