latinica  ћирилица
19/04/2015 |  06:06 | Autor: RTRS

RTRS obilježava 23 godine rada – počelo emitovanje RTRS PLUS programa (VIDEO)

Radio televizija Republike Srpske obilježava 23 godine rada, a emitovanje novog programa RTRS PLUS počelo je jutros u 6.00 časova.
RTRS PLUS - Foto: Screenshot
RTRS PLUSFoto: Screenshot

RTRS PLUS će u najgledanijim i "komercijalnim" terminima, od 20 časova emitovati programski kvalitetan sadržaj iz oblasti kulture, sporta, dokumentarnog filma i muzike. Poseban akcenat biće stavljen na kvalitetne domaće programske sadržaje kojima će se promovisati domaći sport, kultura, kao i rad i obrazovanje studenata Akademije umjetnosti.

Na programu RTRS PLUS svi ljubitelji dobrog filmskog i serijskog programa moći će u stalnom terminu petkom i subotom, od 20.00 do 24.00 časa da gledaju serije i filmove.

Pogledajte video gdje možete sve gladati RTRS PLUS.

Prije 23 godine, tačnije 19. aprila 1992. godine, u teškim uslovima tadašnji radnici postavili su temelje sadašnjoj Televiziji. Svih proteklih godina bila je uz građane Srpske i informisala ih o aktuelnim događajima. Svojim radom i kvalitetom obećavaju da će tako biti i ubuduće.

Danas, u savremenim uslovima, sa novom i modernom opremom, gledaoce mogu očekivati brojne novine.

Pogledajte i razgovor sa urednikom TV Dnevnika 2 i emisije "Pečat" RTRS-a Sinišom Mihailovićem i urednikom emisije "Besjednik" RTRS PLUS Branimirom Đuričićem.