latinica  ћирилица
23/04/2015 |  20:10 | Autor: RTRS

RTRS i Hipo banka - zajedno u susret "Đurđevdanskom festivalu" (VIDEO)

Pripreme za "Đurđevdanski festival" privode se kraju. Objavljeno je 16 kompozicija za koje gledaoci mogu da glasaju putem televotinga.
Đurđevdanski festival Banjaluka 2015 - Foto: RTRS
Đurđevdanski festival Banjaluka 2015Foto: RTRS

Danas je potpisan ugovor o generalnom sponzorstvu Festivala između predstavnika Hipo Alpe Adria banke i Radio-televizije Republike Srpske.

Organizaciju Festivala i ove godine podržali su Grad Banjaluka, kao pokrovitelj i Hipo Alpe Adria banka a.d. Banjaluka kao generalni sponzor Festivala.

- Smatramo da je ovaj festival veoma dobro organizovan, da podstiče bitne vrijednosti i pruža mogućnost djeci i mladima da iskažu svoje kvalitete. Veoma nam je drago da smo prisutni ovdje, da smo partner Radio-televizije Republike Srpske, što smo i pokazali u prethodnih 12 godina i očekujemo da nastavimo i u narednom periodu sa ovim programom - rekao je Goran Babić, direktor Hipo Alpe Adria banke a.d. Banjaluka.

Naša televizija već 22. godinu organizuje "Đurđevdanski festival dječije pjesme", koji je jedan od najznačajnijih festivala za djecu, ne samo u Bosni i Hercegovini, nego i regionu.

Draško Milinović, generalni direktor Radio-televizije Republike Srpske, zahvalio se Hipo banci na podršci. Kako je istakao, Hipo banka je i ove godine stala uz RTRS i najljepši festival na ovim prostorima, koji ima kontinuitet od 22 godine neprestanog trajanja.

Finale Festivala biće održano u srijedu, 13. maja, u Sportskoj dvorani "Borik". Sav prihod od ulaznica, po simboličnoj cijeni od jedne KM, biće uručen Hemato-onkološkom odjeljenju Dječije bolnice Kliničkog centra Banjaluka.