latinica  ћирилица
05/06/2015 |  10:32 | Autor: RTRS

Anđele, moj brate, "live" spot grupe Van Gogh iz Hale sportova

Najpopularniji rok bend u regionu, grupa Van Gogh obradovala je publiku svojim novim video spotom sa beogradskih koncerata održanih u Hali sportova, 11. i 12. decembra 2014. godine.
Van Gogh - Anđele moj brate - Hala sportova, uživo (foto: YouTube / screenshot) -
Van Gogh - Anđele moj brate - Hala sportova, uživo (foto: YouTube / screenshot)

Članovi "Van Gogh" odlučili su se da od svih numera sa koncerata u Beogradu, objave baš "live" video za pjesmu ''Anđele moj brate'', uprkos tome što je sa novog albuma ''Neumeren u svemu'' za nju ekranizovan spot, u kome glavnu ulogu tumači maestralni glumac Petar Božović.

Zbog odlične reakcije publike na nastupima tokom aktuelne turneje "Licem u lice" upravo ovom pjesmom, bend je odlučio da se oduži svojim vjernim fanovima "live" verzijom spota za pomenutu pesmu, i tako najavi premijerno emitovanje snimka koncerta iz Hale sportova na RTS-u, a nakon toga i na svim ostalim TV stanicama širom regiona.

Brojni kadrovi publike u euforiji kako pjevaju u glas sa Đuletom i ekipom, podsjećaju na koncerte najvećih svjetskih muzičkih imena, pa se grupa "Van Gogh" svakako može pohvaliti kako sjajnom produkcijom, tako i činjenicom da konstantno unosi novitete i pravi kreativne pomake na regionalnoj muzičkoj sceni.

Tokom ljeta, regionalnu publiku očekuju brojni nastupi grupe "Van Gogh". Poslije sjajnih koncerata u Kraljevu, Odžacima, Tuzli, Banja Luci, Podgorici i Sarajevu, turneja "Licem u lice" nastavlja se energičnim nastupima u Zmajevu (20.06), na ''Summer Fest-u'' u Mostaru (26.06), na ''Arsenal Fest-u'' u Kragujevcu (27.06), te zbog velikog interesovanja po drugi put u Banja Luci (28.06), kao i na "Drinskoj regati" u Bajinoj Bašti (17.07).

U narednom periodu, 24. juna zakazana je još jedna promocija knjige "Tragovi prošlosti" u Kulturnom centru Pančevo, a za tu priliku bend je odlučio da sve prisutne Pančevce obraduje mini akustik nastupom.

Više informacija o aktivnostima benda i spot "Anđele, moj brate" možete pronaći na zvaničnoj stranici benda:

https://www.facebook.com/musicvangogh