latinica  ћирилица
24/08/2015 |  09:11 | Autor: Agencije

Vraća se "Crna Guja"?

Mnoge ljubitelje britanskog humora obradovaće informacija da se planira snimanje novih epizoda "Crne guje".

Edmund Blekeder ili Crna guja i njegov vjerni pratilac Boldrik mogli bi da se vrate na male ekrane ako producenti sakupe dovoljno novca da mogu da isplate honorar za glumca Hjua Lorija.

Toni Robinson, koji je tumačio lik Boldrika u kultnoj seriji iz 80-ih, rekao je da sve "visi u vazduhu" dok ne utvrde mogu li da dovedu poznatog dr. Hausa u seriju, pa se našalio da bi mogli da imaju problema s isplatom glumcu koji je u međuvremenu postao velika zvijezda u SAD.

Svi glumci međusobno su razgovarali i zainteresovani su za povratak u prošlost, a Lori je rekao da mu treba malo vremena da razmisli.

- Novu sezonu pratiće velika očekivanja, jer ne samo da se ljudi sjećaju originala, već se sjećaju i ko su oni bili dok se prikazivao, a to je vrlo opasno - kaže Robins.

Prema glasinama, Lori je dobijao i do 250.000 funti po epizodi kad je Dr. Haus bio na vrhuncu popularnosti, iako je prije toga bio uspješan komičar koji je često glumio s kolegom iz "Crne guje", Stivenom Frajem, s kojim se proslavio i u seriji "DŽivs i Vuster".

Glavni lik, Crnu guju, u seriji je glumio Rouan Etkinson, prije nego što je postao Mister Bin, piše Independent.