latinica  ћирилица
07/09/2015 |  12:43 | Autor: RTRS

Blažević: Šuker i Kovač trebaju podnijeti ostavke

Nekadašnji selektor hrvatske fudbalske reprezentacije Ćiro Blažević nije najbolje prihvatio novi loš nastup Hrvatske i poraz od 2:0 protiv Norveške.
Miroslav Ćiro Blažević   (Foto:abc.ba) -
Miroslav Ćiro Blažević (Foto:abc.ba)

"Pitate me kako se osjećam? Samo što nisam pao u nesvijest od muke od ovakve igre naše reprezentacije! Eto, tako sam! Znaš li ko je najvažniji igrač u ekipi?", poručio je Blažević za Večernji list pa odmah nastavio:

"Trener! A naš trener je u 'Austriji', u Salzburgu, odande komanduje. Niti zna napraviti organizaciju igre, niti atmosferu u ekipi i oko nje, a kako i bi kad ne diše s nama, s 'rajom'. U raji se stvara duh, dobro ozračje... Zato Niku Kovača pozivam da odmah da ostavku, kao i Davora Šukera. Ma Šukera treba uhapsiti, jer nam je iz svog egoizma uskratio radost izabravši Kovača za selkektora! Dao je lokomotivu na atomski pogon čovjeku koji zna samo bicikl voziti! Sve što je napravio kao igrač, Šuker je kompromitirao tim potezom kao predsjednik HNS-a."

Selektor Hrvatske Robert Kovač javno je nakon utakmice prozvao igrače kojima Ćiro zamjera sljedeće.

"Pomanjkanje disponiranosti. Imali su htijenja, ali nije bilo žustrine, ratničkog pristupa. Јer im to nema ko iskomunicirati", rekao je Kovač, prenosi "Goal".