latinica  ћирилица
25/09/2015 |  12:31 | Autor: B92

Srpski hor ponovo tema svjetskih medija: "Ovo se zove savršenstvo!" (VIDEO)

Više od četiri godine nakon što je obrada Ramštajnove pjesme "Du hast" na Јutjubu proslavila tada mali hor iz Beograda, Viva Voks, jedan od najpopularnijih američkih sajtova za dijeljenje zabavnih sadržaja 9GAG ponovo je otkrio ovaj snimak i postavio ga na svoju naslovnu stranicu uz komentar "Ovo se zove savršenstvo!"

Klip se ubrzo našao i u sekciji "najpopularnije" na sajtu 9GAG, kao i na njihovoj Fejsbuk stranici, gdje ga je više hiljada ljudi već "lajkovalo" i podijelilo. Iako ovaj video već dugo kruži društvenim mrežama, izgleda da i dalje pronalazi novu publiku. Ovog puta, pored Amerike, najveći talas interesovanja pojavio se u Poljskoj gdje su pojedine medijske kuće izrazile interesovanje da podijele ovu priču.

Članovi hora  iznenađeni su obnovljenim interesovanjem za jedan od njihovih najstarijih snimaka, ali im je drago što je ova obrada i dalje aktuelna i podjednako šokantna kao i prije nekoliko godina, iako je svjetska akapela scena u međuvremenu toliko porasla da malo koja obrada ove vrste može lako da privuče pažnju.