latinica  ћирилица
20/11/2015 |  19:08 ⇒ 19:33 | Autor: RTS

Los Anđeles otvara poseban terminal za bogate i slavne

Međunarodni aerodrom u Los Anđelesu otvoriće specijalni terminal koji će biti isključivo namijenjen bogatima i slavnima.
Los Anđeles (foto: uvaclubs.virginia.edu) -
Los Anđeles (foto: uvaclubs.virginia.edu)

Poznate ličnosti će na taj način dobiti posebnu prostoriju u kojoj će na miru i daleko od paparaca moći da čekaju na svoj let.

Udaljeni terminal, kako je zasad nazvana sala za specijalne goste, prvi je takav aerodromski prostor na tlu Amerike.

Slični terminali već postoje u Londonu, Amsterdamu, Istanbulu, Dubaiju, Parizu, Moskvi, Minhenu, Frankfurtu, Ženevi, Madridu i Cirihu.

Terminal će biti toliko luksuzno opremljen, da će čak zasjeniti i one koji su rezervisani za putnike biznis i prve klase, koji postoje u svim većim svjetskim vazdušnim lukama.

“Veoma sam uzbuđena zbog uvođenja usluge za poznate ličnosti i VIP goste“, kazala je direktorka losanđeleskog aerodroma Debora Flint i dodala da se ona i uprava trude da proširivanjem ponude aerodroma učine prvoklasnim aerodromom.

Terminal će biti smješten u već postojećem hangaru koji će biti renoviran. Procjenjuje se da će troškovi njegove obnove i uređenja biti oko tri miliona dolara.

Za mogućnost da na let sačekaju u ovom bezbjednom i luksuznom terminalu, poznate ličnosti i imućni moraće da plate između 1.500 i 1.800 dolara.