latinica  ћирилица
29/12/2015 |  16:57 ⇒ 17:04 | Autor: Agencije

Zajedno imaju 187 godina, a nakon 10 godina zabavljanja, sada su odlučili da se vjenčaju

Kako prenose britanski mediji, 91-godišnji Bil je zaprosio svoju pet godina stariju izabranicu dok su ispijali čaj u svom domu u Oldbariju.
stariji bračni par - Foto: ilustracija
stariji bračni parFoto: ilustracija


Poslije jedne decenije 2života u grijehu", Bil Grifits i Flo Maršalsej, koji zajedno imaju 187 godina, odlučili su da ozvaniče svoju vezu.

Kako prenose britanski mediji, 91-godišnji Bil je zaprosio svoju pet godina stariju izabranicu dok su ispijali čaj u svom domu u Oldbariju, u centralnoj Engleskoj.

– Bil me pogledao i rekao mi je: Flo, da li želiš da se udaš za mene? Odgovorila sam "Da i on me je poljubio – kazala je buduća mlada. Ona je rekla da Bil nije klekao, ali da je sve ipak ispalo jako romantično.

– Iznenadio me je, ali život je takav, pun iznenađenja – dodala je ona.

Par je odlučio da se vjenča 16. januara u lokalnoj crkvi u prisustvu svoje petoro djece, 14 unuka i sedam praunuka.

– Nikada niste previše stari da se vjenčate. Stari ste onoliko koliko se osjećate starim, a ja se ni malo ne osjećam starom. Fizički ja jesam stara, ali sam mlada duhom. Kada bi mi neko rekao da sam previše stara da bi prošetala do oltara, rekla bih mu da govori gluposti – navela je Flo koja je upoznala Bila u jednom plesnom klubu davne 1982. godine.