latinica  ћирилица
04/02/2016 |  17:02 ⇒ 21:17 | Autor: RTRS

Kako je biti dvojnik Novaka Đokovića? (VIDEO)

Staro vjerovanje kaže da svako na ovoj planeti ima svog dvojnika, ali malo ko za života ima priliku da upozna takvu osobu.
Nenad Čokovan - Foto: RTRS
Nenad ČokovanFoto: RTRS

Ipak, Nenadu Čokovanu iz Beograda zahvaljujući našoj televiziji, a prvenstveno tome što nevjerovatno liči na teniskog asa Novaka Đokovića, to je pošlo za rukom.

Јedan se bavi tenisom. Drugi igra fudbal. Јedan je profesionalni sportista - najbolji na svijetu. Drugi je bankarski službenik. Obojici je nadimak Nole!

Nenad Čokovan iz Borče nedavno je upoznao Novaka Đokovića na snimanju reklame o slavnom teniseru, u kojoj se pojavljuje kao dvojnik teniskog asa.

- On je rekao da je gledao neki prilog u vezi mene i bilo mu je baš simpatično, našli smo se. Mogu da kažem da je Novak jedan veoma vaspitan i fenomenalan dečko kao i što izgleda ljudima - kaže Čokovan.

I nije to bio jedini projekat od kog se Čokovan mogao obogatiti.

- Imao sam dosta ponuda koje baš i nisam htio da prihvatim jer pojedinci su htjeli da zloupotrebe to što ličimo - kaže on.

Nenad, mladić koji je dvije godine stariji od Noleta, takođe voli sport i rekreativno igra tenis, ali mu je najveća ljubav ipak fudbal. Ranije je pričao kako ga na ulici zaustavljaju i traže mu autogram jer misle da je Đoković.

- Nole me je pitao je l` ta popularnost uzela toliko maha, ja sam rekao da jeste, što je on popularniji i bolji to je i meni popularnost veća - kaže nenad.

Čokovan radi kao bankarski službenik, pa nije isključeno da će ga upravo, porodica Đoković jednog dana angažovati kao ličnog bankara, jer složićete se, veliki novac je u igri.

Nenad dodaje da ga i klijenti zovu Nole.