latinica  ћирилица
15/02/2016 |  08:38 | Autor: Blic

Od debeljuce do zavodnika impresivnog glasa (VIDEO)

Rik Snoudon imao je 165 kilograma, jedva se kretao i bio je u depresiji. Onda je preokrenuo svoj život iz korijena. Sada je na dobrom putu da postane rok zvijezda, i nazivaju ga dvojnikom Breda Pita.
Rik Snoudon - nekad i sad (Foto: instagram) -
Rik Snoudon - nekad i sad (Foto: instagram)

Ovaj 29-godišnjak oduševio je publiku i članove žirija nastupom u britanskom šou "The Voice". Pored njegovog moćnog vokala, jednako impresivna je i njegova životna priča.

On je pred kamerama otkrio da četiri godine nije izlazio iz kuće jer je bio nezadovoljan svojim izgledom. Kada je imao 22 godine, bio je težak 165 kilograma. Onda je shvatio da "niko ne želi da gleda debelu rok zvijezdu", i riješio da smrša.

- Tokom odrastanja oduvijek sam imao višak kilograma, a polako sam postajao sve veći i veći. Bilo me je sramota, nisam želio da se družim sa ljudima. Bio sam zaključan u svojoj kući tokom četiri i po godine. Zavolio sam muziku i naučio sam da sviram gitaru. Јedina stvar koju sam volio više od hrane bilo je pjevanje, ali niko ne želi da gleda rok zvijezdu od 160 kila - ispričao je on.

Njegov život se potpuno preokrenuo kada je smršao.

- Sada želim da inspirišem ljude i da im pokažem da i oni mogu da se riješe viška kilograma i da ostvare svoje snove. Prije deset godina nisam mogao ni da sanjam da ću biti na audiciji za "The Voice".

On je u emisiji predstavio pesmom "I Put A Spell On You" Nine Simon, i oduševio članove žirija, a kada im je otkrio kako je ranije izgledao, bili su impresionirani. I publika je slično reagovala, pa su se društvene mreže usijale od komentara podrške. Nazvali su ga dvojnikom Breda Pita, i predviđaju mu impresivnu karijeru.