latinica  ћирилица
18/03/2016 |  11:22 ⇒ 11:24 | Autor: Agencije

Misteriozno otkriće u američkoj vojnoj bazi (VIDEO)

Američka vojna baza Oblast 51 već pola vijeka intrigira javnost, a jedan "lovac na NLO" tvrdi kako je upravo tamo pronašao ono što još niko nije.
Misteriozno otkriće u američkoj vojnoj bazi - Foto: Screenshot/YouTube
Misteriozno otkriće u američkoj vojnoj baziFoto: Screenshot/YouTube

Potraga za vanzemaljskim oblicima života ne gubi na popularnosti, ali dok neki "lovci" do detalja analiziraju NASA fotografije okolnih planeta i satelita, jedan “lovac“ je siguran kako je dokaz za njihovo postojanje našao na Zemlji, tačnije u američkoj saveznoj državi Nevada, odnosno, u čuvenoj vojnoj bazi Oblast 51.

Skot Vorning tvrdi kako je zahvaljujući Guglovim mapama i opciji "putovanja kroz vrijeme" na toj aplikaciji u jednom hangaru Oblasti 51 pronašao objekat koji neodoljivo podsjeća na, ni manje ni više, nego na kultni Milenijum falkon, svemirski brod iz "Ratova zvijezda".

Vorning je dotični dokaz pronašao još 2010. i od tada je upozoravao da će Gugl uskoro vidjeti da ima dokaze i da će izbrisati sporne slike. Tada je dao i tačne kooordinate, ali nakon nekog vremena, na tim koordinatama se više ništa nije moglo vidjeti. Ipak, Vorning je nedavno rješio da pomogne svim radoznalim "NLO lovcima" tako što je na svom kanalu na Јutjubu okačio video u kome objašnjava tačno šta je i gdje vidio.

"NLO je smješten u hangaru", rekao je potkrepljujući svoje otkriće tvrdnjama Boba Lazara, bivšeg vladinog naučnika i inženjera koji je u nekoliko navrata govorio i NLO upravo na tom mjestu.

"Јasno se vidi okrugli objekat pod krovom hangara. Izgleda kao da su tamo parkirali brod Milenijum falkon", rekao je Vorning.