latinica  ћирилица
29/03/2016 |  21:05 | Autor: vecernjenovosti

Napravila slatku haljinu do bombona!

Sara Luis Bryan radila je kao kozmetičarka "sastavljajući kraj s krajem" jer nije imala dovoljno novca.
Haljina od bombona - Foto: ilustracija
Haljina od bombonaFoto: ilustracija

Čak nije imala dovoljno novca za stanarinu te je prešla živjeti kod prijatelja sa svoje dvoje djece. Ali sve se promijenilo kada je prije godinu dana sanjala san iz kojeg se rodila ideja za jedinstveni odjevni predmet – haljinu od bombona.

Mada bi se većina ljudi okrenula na drugu stranu i nastavila spavati nakon ovakvog ludog sna, Sara je odmah iskočila iz kreveta i počela pretraživati internet da vidi postoji li već takva haljina od bombona.

Kada se uvjerila da takva haljina ne postoji, iz istih se stopa bacila na posao. Svaki dan je radila gotovo šest sati stvarajući haljinu i kada je konačno bila gotova, njena fotografija se proširila internetom i postala viralni hit.

Za haljinu od bombona Sara je trebalo 145 vrećica ili 3.000 bombona kao i 90 tuba ljepila. Sve bi to ostalo samo još jedan internet hit na društvenim mrežama da haljinu nije primijetila jedna dizajnerska kuća i zaposlila je kao dizajnera.

Sada Sara ima svoju dizajnersku liniju koja se zove po njoj i stvara odjeću i torbice koje kupuju slavni.

Tako da - ako vam se neka ideja učini luda i nemoguća ipak je ispobajte jer možda ćete uspjeti i nešto dobiti ili zaraditi, kao što je i Sara uspjela u svojoj ideji.