latinica  ћирилица
25/05/2016 |  21:27 ⇒ 21:38 | Autor: vecernjenovosti

Tenkom do vjereničkog prstena!

Neobična prosidba iz dalekog Libana glavna je tema ovih dana u Kuršumliji, ali i hit na Fejsbuku.
Neobična prosidba (Foto: Fejsbuk) -
Neobična prosidba (Foto: Fejsbuk)

Aleksandar Filipović (31), pripadnik Vojske Srbije, koji je trenutno sa kolegama u mirovnoj misiji u Libanu, zaprosio je svoju dugogodišnju djevojku, Sunčicu Ivanović (33) porukom ispisanom na tri velika panoa: "Sunčice, udaj se za mene".

- Kada sam ušla na "fejs" da vidim, da li mi je stigla neka poruka, ugledala sam neobičnu fotografiju - priča Sunčica, koja u prvi mah nije znala kako da reaguje. - U oči mi je prvo "upao" natpis sa postavljenim pitanjem, a tek poslije njegove kolege koje drže tri panoa, kao i Aleksandar koji stoji ispred njih.

Kaže da je bila u šoku, pogotovo jer ne voli da se eksponira, i dodaje da se "osvijestila" tek kada su ljudi na ulici počeli da joj prilaze i čestitaju...

- Kada sam se malo pribrala, počela da čitam komentare koji su brzo uslijedili, a bilo je i mnogo pitanja šta je sa mojim odgovorom. Tek kada se oglasio Aleksandrov brat Filip i upitao me šta ću da kažem, uslijedio je moj odgovor: "Naravno da sam rekla da" - nastavlja priču Sunčica.

Prvobitni šok zamijenile su suze radosnice, a potom i čestitke članova porodice, kao smijeh zbog šaljivih komentara na Fejsbuku.

- E pa, Sunce, ovaj te stvarno voli kada se svega ovoga dosjetio - prepričava jednu od poruka Sunčica, koja kaže da su njeni prijatelji u jednom trenutku zajedno sa njom plakali od sreće.

- Trebalo mi je dva dana da se smirim, odnosno shvatim da je sve to istina. Ali i ja sam se potom našalila uzvrativši porukom njegovim drugovima, kojima sam poručila da bi možda bilo bolje da su se potrudili da mi pronađu neki posao nego što su pomagali mom momku da izvede ovu nesvakidašnju prosidbu.