latinica  ћирилица
11/10/2016 |  13:47 ⇒ 14:30 | Autor: RTRS

Zbog uragana ubacio svog ljubimca u dnevnu sobu!

Dok je uragan Metju bjesnio uništavajući sve što mu se našlo na putu, jedan zaljubljenik u automobile ubacio je svog ljubimca u dnevnu sobu kako bi ga zaštitio.
Zbor uragana ljubimac u dnevnoj sobi - Foto: RTS
Zbor uragana ljubimac u dnevnoj sobiFoto: RTS

Prizor čovjeka kako doručkuje u dnevnoj sobi pored vrlo lijepo sređenog „BMV E30 M3“ prirodno traži neke odgovore. Šta radi automobil u dnevnoj sobi? Kako je dospio unutra?

Ime vlasnika je Rendi DŽalil, a objasnio je da je svog ljubimca ubacio u kuću kako bi ga zaštitio od uragana Metju, koji je protutnjao kroz Port Sen Lusi gdje živi.

„Srećom, uragan nas nije pretjerano jako udario ovde. Ipak, nisam mogao da rizikujem da ga ostavim napolju. Premjerio sam dupla ulazna vrata i shvatio da bez problema može da uđe unutra. Prijatelj mi je pomogao da ga ubacim“, ispričao je Rendi za sajt Јalopnik.

Kako je objasnio, „E30“ posjeduje već osam, a posljednjih godina mu je drastično skočila cijena.

„Nisam htio ništa da rizikujem. Ovaj automobil je moj ponos. Obožavam ga i biće moj još mnogo godina. Svaki dan ga vozim i uživam u njemu koliko god je moguće. Većina vlasnika ih drži po garažama kako bi im sačuvali cijenu. Automobili treba da se voze, a ne čuvaju u garaži i trudim se da se tako i ponašam“, istakao je Rendi.

Izvor: RTS