latinica  ћирилица
07/06/2017 |  09:19 ⇒ 09:20 | Autor: RTRS

Medvjed provalio u kuću i zasvirao klavir (VIDEO)

Crni medvjed je u potrazi za hranom ušao kroz kuhinjski prozor u kuću, a u jednom trenutku se iz sve snage naslonio na dirke klavira
Medvjed koji svira klavir - Foto: Screenshot/YouTube
Medvjed koji svira klavirFoto: Screenshot/YouTube

Policija u gradu Vejl u Koloradu utvrdila je da je porodičnu kuću u tom gradu posjetio medved koji se, osim što je pojeo dostupnu hranu, naslonio na dirke klavira i proizveo uznemirujuć zvuk.

Policajci su rekli da ih je kontaktirala gospođa koja živi u ovom gradu i prijavila da je neko provalio u kuću dok je bila odsutna, prenosi agencija “UPI“.

Nakon što su pregledali snimak sigurnosne kamere utvrdili su da je, vjerovatno u potrazi za hranom, crni medved ušao kroz prozor kuhinje. Medved lopov je navodno uspio da otvori frižider i posluži se hranom.

Na snimku se vidi kako medved luta kućom, a vidi se i kako je stao pored klavira da se malo odmori. Ne znajući da će da proizvede zvuk medved se naslonio na dirke i pažljivo gledao kroz prozor.

- Akordi koji se čuju na snimku su nepodnošljivi. Policajci su pretražili područje, ali nisu uspjeli da pronađu medveda - piše na veb sajtu grada Vejl.