X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
Moja Јahorina
05/08/2017 |  08:47 ⇒ 09:08 | Izvor: RTRS

Samo jedan srećnik putovaće stalno oko svijeta s ovim koferom (VIDEO)

Posljednjih godina bilo je mnogo različitih poslova "iz snova" koji spajaju rad i putovanje, ali ovo je nešto posebno naročito ako ste ljubitelj viskija.
Sa koferom oko svijeta - Foto: Screenshot/YouTube
Sa koferom oko svijetaFoto: Screenshot/YouTube

Poznata škotska destilerija je najavila da će povesti tri kandidata za posao na 10-odnevni put oko svijeta i to samo zbog intervjua za posao.

Kompanija "Grant’s Whisk" traži globalnog ambasadora brenda i da bi ga našla, tri najbolja kandidata će biti povedena na put oko svijeta od Kolumbije do Poljske i od Indije do Јužne Afrike. Sa sobim će ponijeti kofer pun viskija "kako bi u njemu uživali sa prijateljima koje tek treba da upoznaju".

Ovo putovanje je inspirisano putovanjem Čarlsa Granta Gordona, zeta osnivača kompanije Vilijama Gordona, iz 1909. godine. On je putovao sa koferom viskija sa ciljem da upozna svijet sa "Grant’s" viskijem, a novi brend ambasador bi trebalo da 2018. godine krene njegovim stopama.

Pravi kandidat bi trebalo da bude "snalažljiv, harizmatičan, talentovan, kao i da gaji strast prema pisanju, putovanju i pravljenju koktela. Sve to će biti provjerno na ovom ultimativnom testu, na kome će tri najbolja kandidata morati da upotrebe svoje pregovaračke sposobnosti kako bi doživjeli nezaboravnu avanturu sa viskijem po svijetu".

"Ovaj posao nudi slobodu, putovanje, nezavisnost i, naravno, dobru platu! Željeli smo da intervju pokaže kandidatima uzbuđenje i izazov ovog posla", rekao je Oliver Dikson, globalni direktor brenda.