latinica  ћирилица
08/09/2017 |  09:13 | Autor: RTRS

Patosirala muža zbog zaključanih vrata

Policija u Sokobanji uhapsila je ženu Z.M. (44) iz obližnjeg sela Vrmdža zbog sumnje da je počinila nasilje u porodici. Ona je najpre vrijeđala, a zatim istukla svog nevjenčanog supruga D.S. (49) i nanijela mu lake telesne povrede.

Osumnjičena Z. M. se vratila kući iz Sokobanje i naišla na zaključana vrata. Počela je da udara pesnicama i to je probudilo njenog supruga koji je ustao i otvorio joj. Međutim pred vratima je ugledao svoju ženu zajapurenu od bijesa. Ona je počela da ga vrijeđa, a suprug se branio da je legao da spava i da je vrata zaključao da ga neko ne bi pokrao.

Ženu to nije smirilo, već je mužu udarila šamar, a zatim počela da ga udara gdje god je stigla. Suprug se branio sve dok ga Z.M. nije udarila pesnicom i nokautirala.

D.S. se, obliven krvlju, domogao dvorišta i počeo da bježi. To su vidjele komšije i pozvale policiju.

- Kada smo stigli, žena je jurila muža koji je imao krv na licu. Vidjevši policiju, muž je brzo pobjegao kod njih da ga zaštite. Uspjeli smo da obuzdamo Z. M. Inače, to je sitna žena, niska rastom i prosečne građe – reklik su policajci koji su bili na intervenciji.

Policajci su, takođe, vodili bitku sa njom i jedva uspjeli da je obuzdaju i privedu. Protiv nje je podnesena prijava zbog nasilja u porodici i određen joj je pritvor do 48 časova. Nevjenčani suprug D.S. je prevezen u bolnicu gdje su mu konstatovane lake tjelesne povrede.

Z.M. se od prvog muža razvela kada ju je on ostavio jer ga je često tukla.

Izvor: Blic

.