X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
Moja Јahorina
30/10/2017 |  20:23 | Izvor: RTRS

I u 80. godini o njemu brine mama, čak i u staračkom domu (VIDEO)

Devedesetosmogodišnja Ada Kiting riješila je da se preseli u dom za stare kako bi brinula o svom 80-godišnjem sinu Tomu.
Ada i Tom Kiting (Foto: Liverpool Echo) -
Ada i Tom Kiting (Foto: Liverpool Echo)

Tačnije, smatrala je da je Tomu, koji je u centru za njegu starih od 2016, neophodna briga i podrška, zbog čega je odlučila da mu se pridruži.

Tom se nikada nije ženio, pa je cijeli svoj život proveo sa majkom, zbog čega su njih dvoje nerazdvojni.

"Svaku noć bih mu poželjela laku noć i svako jutro dobro jutro. Kada bih odlazila kod frizera, on bi me čekao sve dok se ne vratim, nakon čega bi slijedio veliki zagrljaj. Nikad ne prestajete da budete mama“, ispričala je Kiting.

"Zaista se dobro ophode prema meni, ali sam srećan sada kada znam da i moja mama živi ovde“, rekao je Tom.

"Zaista dobro brine o meni“, dodao je.

Ada i njen suprug imali su četvoro djece, jedno je preminulo sa 13 godina. Prije nego što se penzionisao, Tom je radio kao slikar i dekorater, dok je Ada radila kao medicinska sestra.

Adini unuci ih sada redovno obilazi. Menadžer centra za brigu o starima Filip Danijels ističe da je njihov odnos veoma dirljiv i da su srećni što mogu da im učine da budu zajedno.

"Veoma rijetko možete da vidite majke i njihovu djecu zajedno u istom domu za stare i svakako želimo da im omogućimo da to vrijeme što bolje provedu. Nevjerovatni su“, istakao je Danijels.

Izvor: B92