latinica  ћирилица
14/11/2017 |  20:16 ⇒ 20:17 | Autor: RTRS

Novogodišnji spektakl na Јahorini, goste zabavlja Željko Јoksimović (VIDEO)

Ove godine na Јahorini biće nezaboravan novogodišnji doček, na otvorenom. Goste će, na planini, zabavljati jedan od najpoznatijih pjevača i kompozitora regiona Željko Јoksimović. Biće to noć za pamćenje – poručuju iz Olimpijskog centra.
Željko Јoksimović na Јahorini - Foto: RTRS
Željko Јoksimović na ЈahoriniFoto: RTRS

"Vrtoglavo dobra zima" – slogan je Olimpijskog centra Јahorina za predstojeću skijašku sezonu. Ove zime modernija, bogatija i vedrija olimpijska planina sa mnoštvom novih sadržaja, dočekaće goste.

Dejan Ljevnaić, direktor Olimpijskog centra Јahorina, istakao je da im je zadovoljstvo ičast da sarađuju s Јoksimovićem čime će obradovati sve goste ove zimske ljepotice.

"Od ove godine, Јahorina je konačno u krugu onih koji organizuju sprektakularne događaje zabavnog karaktera, a Željkov novogodišnji koncert je svakako jedan od njih. Želio bih da napomenem da se ulaz na koncert neće naplaćivati, te vas sve pozivamo da zajedno budemo dio velikog novogodišnjeg muzičkog spektakla na Јahorini", rekao je Ljevnaić.

Željko Јoksimović je naglasio da ga raduje svaki doček Nove godine.

"Sada se posebno radujem jer ću biti na Јahorini. Volim ovu planinu i drago mi je što svake godine napreduje ponuda, što se uređuju staze i što je danas i mojim sugrađanima Јahorina destinacija za odmor i skijanje. Hvala kompaniji M:tel i Olimpijskom centru Јahorina na pozivu da se zajedno provedemo i dočekamo 2018. godinu. Јa mogu da obećam sjajan provod. Publika me poznaje i zna da uvijek dam maksimum, a tako će biti i sada", rekao je Јoksimović.

Pored najave za proslavu novogodišnje noći, predstavljen je cjelokupan zabavni sadržaj, koji će Olimpijski centar “Јahorina” ponuditi posjetiocima tokom predstojeće 2017/2018. zimske sezone. U planu su brojni muzički spektakli tokom cijele sezone, a prvi u nizu predviđen je za svečano otvaranje ski sezone 14. decembra.