latinica  ћирилица
07/06/2018 |  17:39 ⇒ 18:51 | Autor: SRNA

Razmjena informacija sa policijskim zvaničnicima Srpske

Rukovodioci Granične policije BiH danas su sa policijskim zvaničnicima Republike Srpske i Brčko distrikta razmijenili informacije o problemu ilegalnih migracija, a dogovoreno je da će pomoć dvije policijske agencije Graničnoj policiji u nadzoru graničnog pojasa na istoku BiH biti konkretizovana sporazumima koji će biti potpisani uskoro.
Rukovodioci Granične policije BiH sa policijskim zvaničnicima Srpske i Brčko distrikta - Foto: SRNA
Rukovodioci Granične policije BiH sa policijskim zvaničnicima Srpske i Brčko distriktaFoto: SRNA

Direktor Granične policije Zoran Galić zahvalio je za podršku kolegama iz MUP-a Republike Srpske i Policije Brčkog u sprečavanju ilegalnih migracija, saopšteno je iz Granične policije.

Sastanku, u prostorijama Granične policije, prisustvovali su direktor Policije Republike Srpske Darko Ćulum, načelnik Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Јevđenić, zamjenik šefa Policije Brčko distrikta Senad Јašarević i komandant Јedinice specijalne policije Policije distrikta Dragomir Nišić.

Sastanku su iz Granične policije BiH prisustvovali pomoćnik direktora za organizaciju i operacije Slobodan Krstić, te načelnici kabineta direktora Radiša Samardžija, Uprave za operacije Predrag Radojčić i Kancelarije za profesionalne standarde i unutrašnju kontrolu Vladimir Popović.