latinica  ћирилица
06/07/2018 |  12:14 ⇒ 12:19 | Autor: RTRS

Tanja Tuleković na čelu Opštinskog odbora žena DNS-a

Na izbornoj Skupštini Opštinskog odbora žena DNS-a u Kozarskoj Dubici, za predsjednicu je izabrana Tanja Tuleković. DNS je partija koja, kako je istaknuto, daje veliki značaj aktivima žena i nastoji da ti aktivi jačaju na svim nivoima.
Tanja Tuleković - Foto: RTRS
Tanja TulekovićFoto: RTRS

"Formiranjem opštinskog odbora žena DNS-a Kozarska Dubica mi ćemo samo nastaviti da organizovano i odgovorno radimo na jačanju infrastrukture stranke, promovišući politički program, a organizovaćemo i mnoge humanitarne i edukativne akcije, učestvovati u javnom i kulturnom životu Kozarske Dubice i sarađivati sa ostalim odbormima žena", izjavila je Tulekovićeva.

Potpredsjednik DNS-a i predsjednik Opštinskog odbora u Kozarskoj Dubici Darko Banjac rekao je da izborna skupština Opštinskog odbora žena DNS-a Kozarska Dubica govori da DNS ide u dobrom pravcu.

"Veliki je odziv i ovdje su žene još jednom pokazale da su vjerovatno mnogo odgovornije od nas muškaraca. DNS-a od 11 pozicija koje ima u lokalnoj i republičkoj vlasti iz Kozarske Dubice, na pet pozicija ima žene i mislim da aktiv žena u Kozarskoj Dubici dobro organizovan, te da će u narednom periodu raditi i mnogo bolje", istakao je Banjac.