latinica  ћирилица
06/07/2018 |  13:30 ⇒ 14:06 | Autor: RTRS

GO SNSD Bijeljina - radove na kanalizacionoj mreži mnogo bolje organizovati (FOTO)

Članovi Gradskog odbora SNSD u Bijeljini, u ime mnogobrojnih građana, upućuju apel gradskoj vlasti da se radovi na kanalizacionoj mreži moraju mnogo bolje organizovati.
Ulica Srpske vojske u Bijeljini - Foto: RTRS
Ulica Srpske vojske u BijeljiniFoto: RTRS

Miroslav Bosiljčić, kao stanovnik ulice Srpske vojske i bivši dugogodišnji član PIU tima za izgradnju kanalizacije, tvrdi da, u ovom kraju grada nema javne rasvjete, da idu po džombama i rupama, da to nezavidno stanje nepotrebno traje godinu dana.

- Јeste godinu i po dana rok za izgradnju, ali ne možeš da godinu i po dana da držiš raskopanu ulicu jedan kilometar, rekao je Bosiljčić 

I izgradnja kanalizacije u MZ Bogdanović, stvara velike probleme građanima, rekao je Vlado Radulović.

- Saznali smo i da u jednoj od ulica u kojoj su završeni radovi, nije urađena kišna kanalizacija, pa će biti naknadno otvarana da bi se postavile cijevi za kišnu kanalizaciju, izjavio je Radulović.

Dragan Knežević, odbornik SNSD u Bijeljini, je uz ocjenu da gradska uprava nemarno pristupa svim ovim problemima na izgradnji ifrastrukture, rekao i da za svoje promašaje, vlast optužuju druge,kao što je bio slučaj sa PD "Semberija" koje je označeno kao krivac za neprijatne mirise u gradu.

Dragan Knežević (Foto: RTRS)

Knežević tvrdi da je Eko-deponija ta koja godinama stvara problem građanima Bijeljine, te da su nedavno otvarane septičke jame zbog radova na kanalizaciji, što je i bio uzrok neprijatnim mirisima u Bijeljini. 

Pres konferenciji bijeljinskog SNSD-a u ulici Srpske vojske, pridružio se i obližnji preduzetnik, istakavši da svi privrednici koji su u zoni radova, trpe ogromne štete i da je svima njima desetkovan promet u posljednjih godinu dana, koliko traju radovi na kanalizaciji.

S. Marković/RTRS