latinica  ћирилица
06/07/2018 |  15:44 ⇒ 18:26 | Autor: RTRS

KK "Igokea" donirao lopte OŠ "Petar Petrović Njegoš" u B. Vrućici

Košarkaški klub "Igokea" iz Laktaša donirao je košarkaške lopte i majice teslićkoj područnoj Osnovnoj školi "Petar Petrović Njegoš" u Banji Vrućici.

Predstavnici "Igokee" obradovali su učenike područne škole u Banji Vrućici. Nove lopte i majice, kažu učenici, biće im od koristi.

"Imali smo slabe uslove za košarku, lopte su bile izbušene, slabo su odskakale, ali pošto su članovi Igokee došli da nam ih podijele, hvala im na tome jer nam puno znači", kaže Anja Saler, učenica OŠ "Petar Petrović Njegoš" Banja Vrućica.

U "Igokei" kažu - cilj im je da na ovaj način među osnovcima popularizuju košarku. Ovo je jedna od većih teslićkih područnih škola koja ima značajne rezultate u ovoj grani sporta.

"Kao što sam čuo iz razgovora sa direktorom, ova škola ima mnogo uspjeha sa košarkaškom sekcijom, pa se nadam da će da ostvare još veće uspjehe", naveo je Stefan Grabljić, trener u Košarkaškom klubu "Igokea".

Dragutin Јelić, direktor Osnovne škole "Petar Petrović Njegoš" iz Teslića, rekao je da su im u posjeti bili ljudi iz KK "Igokea", koji su prepoznali rad njihovih sekcija koje, kako je rekao, imaju odlične rezultate.

Oko 100 mladih košarkaša iz "Igokee" već treću godinu boravi na košarkaškom kampu u Zdravstveno - turističkom centru "Banja Vrućica".