latinica  ћирилица
07/07/2018 |  14:55 | Autor: RTRS

Real ponudio 155 miliona evra za Sergeja

Real Madrid, trinaestostruki prvak Evrope, poslao je ponudu Laciju vrijednu 155 miliona evra za Sergeja Milinković-Savića, prenosi ugledni italijanski list Korijere delo Sport.
Sergej Milinković Savić (Foto:fourfourtwo.com/) -
Sergej Milinković Savić (Foto:fourfourtwo.com/)

Reprezentativac Srbije je sjajnim partijama u dresu tima sa Olimpika u prethodne dvije godine postao jedan od potencijalno najskupljih igrača planete, dok su svjetski mediji još početkom prošle sezone pisali o velikom interesovanju još nekoliko velikih i bogatih klubova - Pari Sen Žermena, Mančester Јunajteda, Mančester Sitija, Јuventusa...

Kako navode Italijani, a potvrđuju i španske kolege, menadžer dvadesettrogodišnjeg ofanzivnog veziste, koji je ovog ljeta debitovao za reprezentaciju Srbije na Svjetskom prvenstvu, Mateja Kežman iznio je ponudu Reala predsjedniku Olimpika  Klaudiju Lotitu tokom zajedničke večere.

Upravo je Lotito isticao da Sergeja neće prodati za manje od 150 miliona evra, otkrivši da je odbio ponudu Јuventusa veću od 100 miliona, dok bi nekadašnji igrač Vojvodine postao drugi najskuplje plaćeni fudbaler svih vremena – odmah iza rekordera Nejmara da Silve (222 miliona), a ispred Kilijana Mbapea (180) i Filipea Kutinja (120).

Istovremeno, ovo bi moglo da znači i da je predsjednik Madriđana Florentino Peres i zvanično započeo rekonstrukciju tima, odnosno počeo da se navikava na život poslije Kristijana Ronalda, jer je najbolji igrač svijeta veoma blizu prelaska u Јuventus za 100 miliona evra.