latinica  ћирилица
10/07/2018 |  10:55 | Autor: RTRS

Demanti Dragana Čavića

Predsjednik NDP-a Dragan Čavić demantovao je danas navode iz teksta objavljenog na našem portalu pod nazivom "Okreće li Govedarica leđa svom prethodniku?".
Dragan Čavić - Foto: RTRS
Dragan ČavićFoto: RTRS

"U tekstu koji je objavljen juče na vašem veb portalu (15:48 - 20:30 časova) pod nazivom `Okreće li Govedarica leđa svom prethodniku?`, kao i u prilogu informativne emisije `Dnevnik 2`, pominje se izjava Dragana Čavića u kontekstu aktuelnih događanja u Srpskoj demokratskoj stranci: `Ako Bosić bude izabran za predsjednika stranke onda je potpuno jasno da je on sve te ambicije imao od početka. Imao je krajnji cilj, upravo ovo da se iz političke igre isključi Dragan Čavić, smatra predsjednik NDP-a Dragan Čavić`". Ove navode smatramo tendencioznim i neprofesionalnim korišćenjem izjava starih više od 12 godina, a da se pri tome ne navodi kome je, gdje i kada ista data. Ovakva gruba kontekstualizacija ne doprinosi istinitom i objektivnom izvještavanju, već služi jedino zbunjivanju javnosti", navedeno je u demantiju.

U demantiju se navodi da Čavić, u svojstvu predsjednika NDP-a takvu ili sličnu izjavu, povodom aktuelnih odnosa i dešavanja unutar SDS-a, nije dao.