X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
1411
10/07/2018 |  16:33 ⇒ 16:34 | Izvor: RTRS

FK Borac: Četiri potpisa za budućnost!

Fudbalski klub Borac potpisao je stipendijske ugovore sa četvoricom mladih fudbalera. Kadet Vaso Vuković, inače 2002. godište, napadač, izdanak Borčeve omladinske škole dobiće šansu u prvom timu i zajedno sa Stefanom Trivanom (napadač, 1997), Bojanom Batarom (štoper, 1998) i Ljubišom Reljićem (vezni igrač, 1999), a sva četvorica stavili su paraf na jednogodišnje ugovore.
FK Borac - stipendijski ugovori (foto:fkborac.net -
FK Borac - stipendijski ugovori (foto:fkborac.net

Vuković igra lijevom nogom, dobro se snalazi pred protivničkim golom, procjena svih u klubu je da bi on, u perspektivi mogao biti Borčev top projekat na poziciji napadača.

Stefan Trivan je takođe špic igrač. Sin je nekada poznatog napadača Filipa Trivana, koji je početkom devedesetih imao gotovo potpisan ugovor sa Crvenom zvezdom (tada prvakom Evrope), ali je zbog poznatih dešavanja na ovim prostorima odustao od istog. Ukoliko je bar malo „povukao“ na oca, Borac će itekako imati koristi od njega.

Bojan Batar je defanzivac koji ima određeno iskustvo igranja i u novosadskoj Vojvodini. Procjena ljudi u klubu i trenera Vojvodića je da ovaj momak zaslužuje šansu.

Ljubiša Reljić, fudbalom je počeo da se bavi sa svega pet godina u Novom Sadu. Bio je član mlađih kategorija novosadske Vojvodine i Tekstilca iz Dervente. Iako je na početku igrao u defanzivnoj liniji, danas je bliži golu protivnika zahvaljujući svojim ofanzivnim karakteristikama.

Ako ovome dodamo da je prije nekoliko dana Ugovor na tri godine potpisao i Milan Šikanić, 18-ogodišnji fudbaler koji je pet i po godina proveo na "Marakani" u mlađim kategorijama Crvene Zvezde, onda u Borcu s pravom mogu se nadati da je ljepša budućnost pred ovim klubom.