latinica  ћирилица
09/08/2018 |  13:22 ⇒ 14:28 | Autor: SRNA

Dodik na sastanku OO SNSD u Ugljeviku

Predsjednik SNSD- a Milorad Dodik izrazio je danas u Ugljeviku zadovoljstvo jer je već u avgustu primjetna ogromna mobilnost članstva što potvrđuje da se mogu očekivati veliki rezultati na predstojećim opštim izborima u BiH.
Opšinski odbor SNSD Ugljevik - Foto: RTRS
Opšinski odbor SNSD UgljevikFoto: RTRS

Dodik je istakao da želi da SNSD u Ugljeviku manifestuje politiku koja je prepoznatljiva a čiji je moto - Republika Srpska i njen narod prije svega.

- Na dnevnom redu sa članstvom Opštinskog odbora u Ugljeviku bio je dogovor o nastupu na izborima. Kao i svuda gdje se mi pojavimo, naša očekivanja su velika, pa tako i ovdje u Ugljeviku - rekao je Dodik novinarima nakon proširenog sastanka ugljevičkog Opštinskog odbora SNSD-a.

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Ugljevik Milutin Tasovas kaže da je SNSD i dalje najjača stranka u Ugljeviku, da je od proteklih lokalnih izbora konsolidovala svoje redove, a članstvo je spremno da izvrši sve zadatke koje je Glavni odbor pred njih postavio za 7. oktobar.

- To je pobjeda Milorada Dodika kao srpskog člana Predsjedništva BiH, Željke Cvijanović kao predsjednika Republike Srpske, ali i da naša lista ubjedljivo pobijedi ovdje u Ugljeviku - rekao je Tasovac novinarima.