X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
1411
10/08/2018 |  13:58 ⇒ 14:01 | Izvor: SRNA

Otvoren Sajam mladih preduzetnika u Prijedoru

Treći Sajam mladih preduzetnika otvoren je danas na Trgu majora Zorana Karlice u Prijedoru, a do 14. avgusta predstaviće se 16 preduzetnika i četiri preduzetnička udruženja.
Prijedor - Foto: RTRS
PrijedorFoto: RTRS

Koordinator ovog projekta iz Fondacije "Zajednički put" Branko Radinović rekao je da je ovogodišnja izložba organizovana povodom Međunarodnog dana mladih, a cilj je promocija poslovnih aktivnosti i kompetencija mladih preduzetnika.

"Sajam je okupio mlade preduzetnike iz Prijedora, ali i okolnih gradova, a tu su i članovi naše fondacije, mladi lideri. Svakom učesniku data je mogućnost da predstavi preduzetničke sposobnosti, proizvode ili usluge i ostvari neposredni kontakt sa potencijalnim kupcima", rekao je Radinović novinarima.

On je dodao da će posjetioci imati priliku da po veoma povoljnim cijenama nabave različite korisne proizvode.

Sajam je otvorio zamjenik gradonačelnika Prijedora Aleksandar Miljuš, koji je pozdravio i ovaj način promovisanja aktivnosti mladih.

Sajam organizuje Fondacija "Zajednički put", uz podršku grada Prijedora, Ministarstva porodice, omladine i sporta Republike Srpske, a 14. avgusta biće dodijeljene nagrade najuspješnijim mladim preduzetnicima prijedorske regije.