latinica  ћирилица
11/08/2018 |  15:24 ⇒ 12/08/2018 | 07:33 | Autor: SRNA

Gacko: Polomljeni betonski i drveni stubovi simpatizeru SNSD-a

U prigradskom naselju Avtovac kod Gacka nepoznato lice polomolo je više betonskih i drvenih stubova ograde na privatnom posjedu, potvrđeno je Srni u Policijskoj upravi Trebinje.

O slučaju je obaviješteno Okružno javno tužilaštvo, a policija iz Gacka je izvršila uviđaj na licu mjesta.

Devedesetogodišnji Rako Zelenović iz Avtovca potvrdio je Srni da su polomljeni drveni stubovi njegovo vlasništvo, koje je prije nekoliko godina kupio zajedno sa rođakom Vukom Zelenovićem, te ističe da mu je uništeno 90-ak betonskih i 40-ak drvenih stubova.

Betonski stubovi su polomljeni, dok su drveni izvađeni iz zemlje i pobacani po njivi.

"Ovo je organizovano - učinjeno sve za jednu noć i isključivo je političke prirode, jer sam ja simpatizer /lidera SNSD-a/ Milorada Dodika već 20 godina i nekome očito ne odgovara takvo moje političko opredjeljenje i vrlo važan im je jedan glas", kaže Zelenović.

On ističe da je već imao pritiske da glasa za kandidata za predsjednika Republike Srpske iz SDS-a Vukotu Govedaricu.

"Govedarica mi je blizak rod i za njega bih život dao, ali nikada ne bih glasao. Dok sam živ moj izbor će biti Milorad Dodik, jer je on sačuvao Republiku Srpsku, što će zlatnim slovima ostati upisano. Takav moj stav očigledno nekome smeta, ali ne mogu protiv sebe i svojih principa", rekao je Zelenović.

On poručuje da ga ovaj vandalski čin neće pokolebati i da čvrsto stoji uz SNSD.

"Јa da ne vidim spas u Miloradu Dodiku napustio bih politiku koju on zastupa, ali niko me ničim ne može zastrašiti da moj izbor dok ne umrem bude Dodik i SNSD", rekao je Zelenović.