latinica  ћирилица
08/09/2018 |  19:12 ⇒ 19:43 | Autor: RTRS

SP - rejonske kancelarije u Rosuljama, Kuljanima i Šargovcu

Banjalučki Socijalisti danas su svečano otvorili rejonske kancelarije u Rosuljama, Kuljanima i Šargovcu.
Banjalučki Socijalisti - rejonske kancelarije u Rosuljama, Kuljanima i Šargovcu - Foto: Screenshot/YouTube
Banjalučki Socijalisti - rejonske kancelarije u Rosuljama, Kuljanima i ŠargovcuFoto: Screenshot/YouTube

Predsjednik Gradskog odbora Socijalističke partije Banjaluka i nosilac liste za Narodnu Skupštinu Srpske Goran Selak obišao je sve tri kancelarije, gdje je razgovarao sa članovima partije i građanima iz ovih mjesnih zajednica. Selak ističe da je vidljiva energija i rast Socijalista, te da rezultat neće izostati.

- Socijalisti u Banjaluci imaju snagu i veliku podršku građana. To smo vidjeli i ranije, kada smo obišli sve mjesne zajednice i razgovarali sa građanima, koji podržavaju ideju jedinstva, rada i rezultata. Danas smo otvorili tri reonske kancelarije u Rosuljama, Kuljanima i Šargovcu, na inicijativu naših članova, jer postoji interes građana da se informišu i da zajedno sa nama rade na stvaranju boljih uslova za život. Sve to nam daje za pravo da očekujemo dobar rezultat, da nastavimo sa radom i da nastavimo da pozivamo na saradnju i okupljanje – poručio je Selak.

Podsjetimo, ranije su počele sa radom reonske kancelarije Socijalističke partije u mjesnim zajednicama Starčevica i Ada.