latinica  ћирилица
09/09/2018 |  17:13 ⇒ 10/09/2018 | 08:35 | Autor: SRNA

Cvijanović: Šta je sljedeće nakon kamenica, da pucaju!?

Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je Srni da opozicija nema nikakvu aktivnost na skupovima, a ni svi zajedno kao SzP ne mogu da okupe ni trećinu od onog broja ljudi koje okuplja SNSD i zato organizuju svoje huškače da prave incidente, a onda pričaju kako se neko iz vladajućeg bloka bahati.

"Sramota je da Mladen Ivanić i Vukota Govedarica koriste ovakve stvari u kampanji pokazujući tako svoje pravo lice i svoju političku nemoć da građanima ponude bilo sta osim mržnje. Njihovi ulični aktivisti skupljaju kamenje da bi napadali predsjednika Republike i predsjednicu Vlade. Pa, kakva je to politička ponuda, koliko nisko su u stanju da se srozaju", upitala je Cvijanovićeva.

Ona je poručila da Republika Srpska ide naprijed i SNSD ide u pobjedu sa svojim narodom.

"Mi hoćemo da radimo, da gradimo, da povećavamo plate i penzije i da zaustavimo njihovu političku mržnju koju rasipaju na sve strane. Sve je bilo izrežirano unaprijed što se vidi po brzini kojom su sazvali pres konferenciju. Јadno, jadno. Šta je sljedeće nakon kamenica, da pucaju", istakla je Cvijanovićeva koja je kandidat koalicije SNSD-DNS-SP za predsjednika Republike Srpske.