X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
1411
11/09/2018 |  08:37 | Izvor: SRNA

Savjet ministara o zaključku u vezi sa smještajem migranata

Savjet ministara trebalo bi danas da razmatra informaciju o stanju u oblasti migracija u BiH u vezi sa povećanim prilivom migranata i informaciju o zaključku Koordinacionog tijela za pitanja migracija u BiH - Operativnog štaba za pitanja migracija u BiH u vezi sa smještajem migranata.
Savjet ministara - Foto: RTRS
Savjet ministaraFoto: RTRS

Na internet stranici Savjeta ministara objavljeno je da je na predloženom dnevnom redu sjednice i inicijativa Obavještajno-bezbjednosne agencije za izmjenu Pravilnika o korištenju sredstava za reprezentaciju.

Pred ministrima će se naći informacija o proceduri i postupku zaključivanja Aneksa "V" Sporazuma, zaključenog između BiH i Norveške, i Nacrt ovog aneksa o finansiranju projekata u korist pravosuđa i/ili sudova i tužilaštava u BiH.

Na sjednici će biti riječi i o Prijedlogu za zaključivanje memoranduma o razumijevanju između Ministarstva komunikacija i transporta BiH i UNDP-a.

Savjet ministara razmotriće prijedlog odluke o odobravanju višegodišnjeg projekta "Nabavka objekta za potrebe smještaja Kancelarije za reviziju institucija BiH u Sarajevu".