latinica  ћирилица
11/09/2018 |  10:29 | Autor: RTS

Kolarov: Najbolji smo u grupi, bićemo prvi na kraju

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov kaže da je, prema prikazanom na terenu, morala da se ostvari pobjeda nad Rumunijom (2:2), ali da vjeruje da će njegov tim ispraviti stvari do kraja ligaškog dijela Lige nacija sa sva četiri trijumfa. Srbija naredni meč u Ligi nacija igra protiv Crne Gore u Podgorici 11. oktobra.
Aleksandar Kolarov - Foto: TANJUG, REUTERS, AFP, BETA
Aleksandar KolarovFoto: TANJUG, REUTERS, AFP, BETA

"Morali smo da pobijedimo, mislim da smo zaslužili. Primili smo dva gola, ni mi, a ni oni ne znaju kako. Uzeli smo bod, ali sam uvjeren da ćemo biti prvi u grupi", rekao je Kolarov novinarima.

On je dodao da je Srbija kvalitetnija od Rumunije i Crne Gore i da će na tim gostovanjima, u oktobru, ići na pobjedu.

"Optimista sam, mislim da smo najbolji. Na sve četiri utakmice do kraja želimo pobjedu, ali ne znam šta će biti. Morali smo da riješimo meč sa Rumunima kod vođstva 1:0", izjavio je lijevi bek Rome i baš prokomentarisao penal koji je napravio za 1:1.

"Ne mogu sad da se sjetim, ali mislim da nije bio. Morao bih da pogledam snimak", kratko je Kolarov opisao duel sa Kipčijuom.

Kapiten "orlova", iako je prije meča govorio da ne vjeruje da će biti puno navijača na stadionu Partizana, bio je prijatno iznenađen zbog brojke pod 15.000.

"Mogu samo da budem srećan zbog podršške sa tribina, hvala navijačima od srca u ime svih igrača i stručnog štaba. Igrači su dali maksimum, nije bilo dovoljno za pobedu, ali smo dominirali. Ovo nam je za nauk, nadam se da ćemo prestati da pogađamo prečke i stative", zaključio je on.

Srbija naredni meč u Ligi nacija igra protiv Crne Gore u Podgorici 11. oktobra.