latinica  ћирилица
14/09/2018 |  17:49 ⇒ 20:01 | Autor: RTRS

I. Sarajevo: Rasvijetljena dva teška krivična djela

Lice inicijala N.L. /21/ sa Pala uhapšeno je zbog sumnje da je zapalilo putničko vozilo "golf dva", saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.
Policija Srpske - Foto: RTRS
Policija SrpskeFoto: RTRS

Policijskoj stanici Pale noćas 40 minuta poslije ponoći prijavljeno je da u Ulici Mladena Todorovića gori vozilo "golf dva", u vlasništvu lica G.Ј. Kako nezvanično saznajemo, uhapšen je Nedeljko Lizdek.

Nakon dokumentovanja predmeta, protiv Lizdeka će Okružnom javnom tužilaštvu u Istočnom Sarajevu biti podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu ugrožavanje bezbjednosti.

Istovremeno, slobode je lišeno i lice inicijala Ј.T. /22/ iz Istočne Ilidže zbog sumnje da je upotrijebilo vatreno oružje u ugostiteljskom objektu u opštini Istočno Novo Sarajevo, saopšteno je iz PU Istočno Sarajevo.

U saopštenju se navodi da je Ј.T. osumnjičen za upotrebu vatrenog oružja u lokalu "Kontra" u Ulici Stefana Nemanje, 6. septembra u pet minuta poslije ponoći. Kako nezvanično saznajemo, uhapšen je Јovan Trapara.

Nakon dokumentovanja predmeta, protiv Trapare će biti podnesen izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu Istočno Sarajevo o počinjenim krivičnim djelima izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.