latinica  ћирилица
11/11/2018 |  18:15 ⇒ 18:54 | Autor: B92

Ludnica i sedam golova na Kamp nou - Betis šokirao Barselonu!

Fudbaleri Barselone poraženi su pred domaćom publikom od Betisa sa 4:3 u 12. kolu španskog šampionata.

Katalonski klub doživio je pravi šok na Kamp nou, pošto je dozvolio ekipi iz donjeg dijela tabele da postigne čak četiri pogotka.

Barselona je djelovala veoma loše i Betis je potpuno zasluženo došao do tri boda na najtežem gostovanju u La Ligi.

Već na poluvremenu bilo je 2:0 za Betis. Golove za goste postigli su Žunior u 20. i Hokain u 34. minutu. Barsa je u prvom periodu igre bila razbijena.

Očekivao se odgovor ekipe Ernesta Valverdea i to se desilo. Mesi je iz penala u 67. smanjio na 1:2, međutim samo četiri minuta kasnije Lo Selso je povisio na 3:1.

Barsa je ponovo uspjela da se vrati, pošto je Arturo Vidal u 79. minutu smanjio na jedan gol zaostatka, ali je Rakitić u 81. dobio drugi žuti karton poslije čega je bilo jasno da će se katalonski klub teško vratiti.

Šampioni Španije nisu uspjeli u namjeri da izbjegnu poraz, pošto su do kraja meča primili, ali i dali gol. Serhio Kanales je u 83. postigao treći gol u sezoni za 4:2, a Mesi je u nadoknadi vremena smanjio na 3:4. Ipak, vremena nije bilo i Barsa je poražena.

Barselona je pretrpjela drugi poraz u sezoni i ovo je prvi put od 2003. godine da su primili četiri gola pred domaćom publikom.