latinica  ћирилица
13/11/2018 |  07:58 ⇒ 10:28 | Autor: RTS

Đoković: Tri brejka protiv DŽona su pokazatelj dobre igre

Nakon pobjede nad DŽonom Iznerom na startu turnira u Londonu, Novak Đoković je rekao da mu je drago što je ponovo u "O2 areni" i da je odigrao dobro, što tri napravljena brejka i pokazuju.
Novak Đoković - Foto: Getty Images
Novak ĐokovićFoto: Getty Images

"Prvo želim da  zahvalim svima koji su došli da gledaju ovaj meč i nadam se da ste uživali. Lijepo je vratiti se u "O2 arenu", obožavam ovo mjesto jer sam ovde imao mnogo uspeha, kao i na Vimbldonu."

"Što se meča tiče on je bio odličan. Uspio sam da napravim tri brejka protiv DŽona što je nekada nemoguća misija, ali sam sada bio na pravom mjestu u pravo vreme. Sačuvao sam svoje servis gemove, dobro igrao sa osnovne linije i nisam mu davao mnogo prilika", rekao je Đoković poslije meča.

Na pitanje kako se odbraniti od servisa DŽona Iznera, koji je protekle sezone ostvario preko 1.200 as udaraca, Đoković je uz osmijeh poručio.

"Budite što dalje od osnovne linije i izaberite stranu", rekao je Novak.

Đoković je prošle sezone zbog povrede propustio turnir, a ove godine se vratio kao prvoplasirani na ATP listi.

"Malo sam uživao u periodu bez tenisa tokom oporavka od povrede, ali mi je i nedostajao. Uvek sam isticao da je ovo izuzetan turnir, jedan od najznačajnih i najveća scena", zaključio je Đoković i dobio ovacije londonske publike.