latinica  ћирилица
13/11/2018 |  08:03 | Autor: TANЈUG

Krstajić: Nema šale, biće je kad napravimo rezultat!

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić kaže da ekipa maksimalno ozbiljno i motivisano čeka duele sa Crnom Gorom i Litvanijom na kraju grupne faze Lige nacija. Prvi meč selekcija Srbije igra protiv Crnogoraca u subotu od 15 časova.

"Svaka utakmica je bitna i odlučujuća, pa i ove dvije. Crna Gora će igrati koliko joj dozvolimo. Imamo dobru atmosferu, očekujemo dobar rezultat, a respektujemo Crnu Goru", rekao je Krstajić. 

Selektor Mladen Krstajić naknadno je uvrstio igrača Malatije Danijela Aleksića, strijelca šest golova ove sezone u turskoj ligi, koji je do sada odigrao jedan prijateljski meč za A tim i to prije čak 10 godina protiv Poljske.
 

Kako je naglasio, Sergej Milinković-Savić sigurno neće igrati protiv Crne Gore, za Litvaniju je neizvjestan, povređeni su i Ljubomir Fejsa i Marko Dmitrović, dok problem sa zubom ima Filip Kostić.

"Јoš čekamo izvještaje doktora", govori selektor, koji je naknadne pozive uručio Danijelu Aleksiću i golmanu Radnika Nikolu Vasiljeviću.

Krstajić dodaje da ga raduje forma velike većine reprezentativaca pred poslednje dvije utakmice u Ligi nacija.

"Šali nema mjesta, neće je biti na utakmicama. Šalićemo se kada napravimo rezultat".

Krstajić ističe i da prati napadača Crvene zvezde Milana Pavkova, strijelca dva gola protiv Liverpula (2:0) u Ligi šampiona.

"Drago mi je zbog Zvezde, za srpski fudbal je to jako važno. Pred Pavkovim je vrijeme, a reprezentacija treba kontinuitet. Nije igrač koji se ne gleda, radi se o dobrom napadaču, sada je dobio samopouzdanje".

"Odigrali smo na dobrom nivou u Podgorici i Bukureštu, a u Rumuniji je falio samo gol. Cilj je ispunjen, sve je u našim rukama, igramo dobro i možemo da budemo zadovoljni. Drago mi je što smo bez mene odigrali dobro, mogu u penziju na miru", našalio se Kolarov.

Fudbaler Rome poručio je i da je prava pozicija Filipa Kostića lijevi bek, "samo to u Njemačkoj ne vide".

Srbija dočekuje Crnu Goru u subotu od 15 časova na stadionu "Rajko Mitić", a tri dana kasnije Litvaniju na stadionu Partizana.